+381 64 16 222 84 info@kelimeh.org

Besplatna dostava za Bosnu i Hercegovinu za narudžbe iznad 20 KM

Mini kolica

Zikr i dove u svakoj prilici

6.00

“Zikr i dove u svakoj prilici” je praktična džepna knjižica koja sadrži zbirku zikrova i dova za različite svakodnevne situacije. Autor Alauddin b. Jusuf el-Utejbi pruža korisne smjernice kako koristiti zikrove i dove u trenucima kao što su buđenje, odlazak na spavanje, putovanje, suočavanje s poteškoćama, i mnoge druge. Knjižica je idealna za nošenje sa sobom, omogućavajući da uvijek imate pri ruci podsjetnik na zikr i dove u svakoj situaciji.

SKU: A00798 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Zikr i dove u svakoj prilici

Zikr i dove u svakoj prilici” autora Alauddina b. Jusufa el-Utejbi predstavlja kompaktno i pristupačno izdanje koje obuhvata širok spektar zikrova i dova namijenjenih za svakodnevne situacije. Bilo da se radi o buđenju, oblačenju, putovanju, ili čak specifičnim prilikama poput bolesti, suočavanja s nevoljama, ili klanjanja kurbana, ova knjižica sadrži dove i zikrove koji pomažu muslimanima da se povežu s Allahom u svakom trenutku svog života.

Zahvaljujući malom formatu (A6), ova knjižica je savršena za nošenje u džepu ili torbi, čime omogućava lako prisjećanje i učenje dova tokom cijelog dana. Svaka dova je jasno prikazana s pripadajućim kontekstom, pružajući praktične upute za svakodnevni ibadet i duhovno jačanje.

Zikr i dove u svakoj prilici” je neprocjenjiv resurs za svakog muslimana koji želi obogatiti svoj duhovni život, koristeći ove tradicionalne zikrove i dove koje su prenošene kroz generacije. Bilo da se radi o početnicima ili onima koji žele produbiti svoje znanje, ova knjižica nudi vrijedne duhovne alate koji olakšavaju prisjećanje na Allaha u svakom trenutku i prilici.

Ukoliko želite čitati i slušati još knjiga islamske literature onda Vas pozivamo da posjetite našu online platformu eKelimeh.

Dodatne informacije

AUTOR

Alauddin b. Jusuf el-Utejbi

FORMAT

A6

UVEZ

Tvrdi

STRANICA

70

IZDAVAČ

Bookline

GODINA IZDANJA

2023

MJESTO IZDANJA

Sarajevo

ISBN

/

TEŽINA

/

DUŽINA × ŠIRINA × DEBLJINA

/

SADRZAJ

https://www.kelimeh.org/wp-content/uploads/2024/08/SADRZAJ-KNJIGE-A00798-Zikr-i-dove-u-svakoj-prilici-Alauddin-b.-Jusuf-el-Utejbi-kelimeh.org-El-Kelimeh-Kelimeh-Novi-Pazar-Sarajevo.pdf

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Zikr i dove u svakoj prilici”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *